Hegn og Hæk

Hegnsopsætning

Vi tilbyder opsætning af næsten alle typer af hegn, som opsættes af uddannet tømrer med 14 års erfaring i hegnsmontage. Hegnsopsætning kan være en krævende opgave som udføres bedst med en god erfaring og det rette værktøj. Vi lytter til dine ønsker omkring udformning og kommer gerne med råd og vejledning omkring valg af type.

Vi tilbyder ligeledes plantning af hæk, hvis du mere er til den naturlige afgrænsning af haven. I mange områder er det kun tilladt at opfører levende hegn, så det er altid en god ide at starte med at tjekke din grundejerforenings vedtægter. Vi tilbyder plantning af alle typer af hæk.

Uanset om du vælger hegn eller hæk, er det altid vigtigt at begynde med at finde ud af hvor skellet går til, hvis ikke du kan finde skelpælen kan dette afgøres ved at kontakte en landmåler, så undgår du også uenigheder med naboen. Ved etablering af hegn eller hæk er det ligeledes altid vigtigt at indhente en gravetilladelse. Dette gøres for at forsikringen dækker hvis vi mod forventning skulle beskadige kabler eller rør som ikke er dokumenteret. Hvis ikke at du selv ønsker at stå for det, kan vi også tilbyde at indhente gravetilladelsen for dig.

Vi tilbyder også at fjerne det eksisterende hegn eller hæk og vi tager naturligvis affaldet med os.

Vi udfører hegnsopsætning på alle tider af året, forår, sommer, efterår og vinter så længe der ikke er frost.  Hækplantning anbefales forår og efterår for at hækken kan etablere sig bedst muligt. Så hvis du har en gammel hæk eller et gammelt hegn som trænger til udskiftning eller du blot trænger til lidt forandring, skal du ikke tøve med at ringe eller sende os en besked. Vi kører i hele området nord-, øst-, og vestsjælland

 

Ring 
Telefon: 26 82 54 85 eller
Mail: traeroden@live.dk

Så kigger vi forbi og giver et godt tilbud ud fra dine konkrete ønsker og behov.