Stubfræsning

Stubfæsning.jpg

Stubfræsning også kaldet rodfræsning er en billig, let og skånsom måde at slippe af med dine træstubbe i forhold til traditionel opgravning og bortkørsel. Stubfræseren laver stubben til flis og gør det efterfølgende nemt at retablere haven hvor træerne har stået.
 

Vores stubfræsere kan klare alle størrelser af stubbe og fræser efter behov indtil 40 cm under jorden. I de fleste tilfælde er 15-20 cm rigeligt hvis du ønsker at etablere græsplæne, mens fuld dybde er nødvendigt hvis du ønsker at genplante med nye træer eller buske.
 

Bemærk, den flis som fremkommer ved stubfræsning ikke er egnet til genplantning eller såning. Udskift i stedet flisen med almindeligt havejord og spred eventuelt flisen i bede til pynt eller brug den til at dække af for ukrudt under buske og hække. Ønsker du ikke flisen medtager vi den gerne og rydder pænt op efter os, ligesom vi også gerne anlægger en græsplæne på stedet.
 

Hvis du har træstubbe eller buske som du ønsker at få stubfræset, er det vigtigt at adgangsforholdende tillader en maskine med en bredde på mindst 91 cm. for at komme frem til stubben.

Forud for at fræse stubben kan vi også fælde træet for dig, læs mere under træfældning.

Vi udfører stubfræsning på alle tider af året, også om vinteren, selv i frostvejr og kører i hele området nord-, øst-, og Vestsjælland.
 

Ring 
Telefon: 26 82 54 85 eller
Mail: traeroden@live.dk

 

Så kigger vi forbi og giver et godt tilbud udfra dine konkrete ønsker og behov.