Træfældning

Træfældning

Det er ikke altid ligetil at fælde et træ, men hvis omgivelserne tillader det, kan træer væltes fra jorden uden det store besvær, det kræver selvfølgelig en god erfaring samt de rette redskaber. Det er dog sjældent at en have er stor nok til at et træ kan væltes, der har vi mulighed for at topkappe træet ned uden nogen fare for omgivelserne. Topkapning kan gøres manuelt med det rette klatreudstyr, eller med lift hvis ellers adgangsforholdene tillader det, Liften er et særligt godt redskab hvis træerne eks. hænger ind over hus, hegn eller drivhus, og den findes i alle afstøbninger så stort set alt er muligt.

Der kan være mange årsager til at man ønsker at få fjernet sine træer, det kan være fordi træerne står til fare for at vælte ved stormvejr, spærrer for solen til terrassen eller blot står i vejen for nye projekter. Vi påtager os alle former for fældning, og vi har det nødvendige udstyr til også at påtage os mere krævende opgaver.

Vi har mulighed for at bortskaffe alt affaldet efter fældningen, eller hvis du ønsker det kan vi flishugge grenaffaldet og skære stammerne op i brændelængder til brændeovnen, så dit træ kan gøre gavn til det sidste.

Ligeledes kan vi stubfræse den resterende stub, samt reetablere efter os så du efter kort tid ikke kan se at der har stået et træ.

Vi er naturligvis dækket af de rigtige forsikringer og har 14 års erfaring så hos os er du altid i trygge hænder.

Vi udfører træfældning på alle tider af året, forår, sommer, efterår og vinter og kører i hele området nord-, øst-, og vestsjælland. Så hvis du har et træ som står til gene, eller et projekt du ønsker at drøfte, skal du ikke tøve med at ringe eller sende os en besked

Ring
Telefon: 26 82 54 85 eller
Mail: traeroden@live.dk

Så kigger vi forbi og giver et godt tilbud udfra dine konkrete ønsker og behov, og det er naturligvis gratis og uforpligtende.